Servicii

Consiliere si psihoterapie individuala, de cuplu sau de familie, pentru persoane de toate varstele.

Metoda:

Psihoterapia experienţială a unificării P.E.U. este o metodă holistică, centrată pe analiza de simbol, dezvoltare personală şi autoschimbare prin intermediul exerciţiului provocator, improvizaţiei şi meditaţiei creatoare cu suport artterapeutic şi expresiv. Utilizează puterea transfiguratoare a metaforei şi a resemnificării experienţei trăite, reconectând Egoul cu Sinele şi stimulând procesele de unificare, integrare şi transgresare, interne şi externe.

Fiecare client este unic, prin urmare abordarea fiecarui caz este unica si folosim metoun cadru teoretic si metodologic vast, din toate formele de psihoterapie existente terapia analitică şi alte terapii: psihodinamice, terapia gestalt, terapiile creative de grup, NLP, logoterapia, terapia transgeneraţională şi psihogenealogică, unele abordări transpersonale şi meditative, alte terapii experienţiale.

Cat dureaza procesul therapeutic?

O sedinta de psihoterapie dureaza 50 minute. Impreuna cu clientul se stabileste frecventa intalnirilor .

Deoarece fiecare persoana este unica si are propriul ritm de asimilare, demersul terapeutic nu se intinde pe o perioada de timp bine stabilita. Depinde de ritmul interior al fiecarei persoane.

Finalitate:

La inceputul procesului terapeutic se stabilesc obiectivele psihoterapie, cand aceste obiective au fost atinse si persoana a reusit sa implementeze cu succes in viata de zi cu zi noile strategiile, tehnicile dobandite in timpul terapiei, atunci se incheie procesul terapeutic.

Confidentialitate:

 

Psihoterapuetul respecta confidentialitatea datelor si informatiilor furnizate de client, conform legii.

 Legile care reglementeaza profesia:

Legea nr. 213 din 27/05/2004– reglementeaza profesia de psiholog

Legea nr. 466 din 04/11/2004– reglementeaza profesia de asistent social

Psihoterpaia cade sub incidenta legii psihologului si este reglementata de Colegiul Psihologilor.